Известие

Collapse
No announcement yet.

Ремонти - дебитомер и ламбда сонда

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

диагностиката правих в поло сервиз, на орландовци по препоръка на приятел. показа някакви различни стойности на ламбда и дебитомер. аз от това разбирам...да не казвам като какво. пълен лаик съм. а иначе двигателя е 16 клапана. на градско доста вдигна разхода. може би с около 5-7 литра. не мога точно да го засека но е там някъде. с двайсет литра 130-40 километра в софия изминах. ако знаете сигурен диагностик ще бъда благодарен, че тази диагностика ме стига хилядарка

Comment

Ето тук може да си направиш хубава диагностика
      http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 30&start=0

Също така добра диагностика правят Александър Ауто, Вантотрейд и още няколко сервиза

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 32&start=0

Виж първо както ти казах за клеми и прочие Почисти и вече пак диагностика и ако се наложи сменяш част...
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

ще опитам с почистването, ама има вероятност след това въобще д аоткаже че какъвто съм майстор като гледам си съсед, ще викам за помощ!

Comment

Първоначално публикувано от George 1456
          ще опитам с почистването, ама има вероятност след това въобще д аоткаже че какъвто съм майстор като гледам си съсед, ще викам за помощ!

Ами в дианабад съм!

Бл.32 вх.А точно срещу Софаво...Колата ми спи горе на булеварда срещу Софавто!

0 888 578 021 Венци

Ако искаш утре ми се обади и да се разберем, ако дойдеш до у нас(или ако си наблизо аз мога да отскоча) да я погледна Пък мога да помогна с някоя процедура...Цял ден бях под капака на моята :P Ще се радвам да се запознаем :P

Целия ден ще съм свободен и ще се мотам в района или студентски град :P
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Щом е 16в. двг. не се опитвай да чистиш дебитомера(да не го съсипеш повече).Ако не е тотално скапан, на диагностика на място(да не е в движение колата)трудно ще го хванеш.
            Обикновена газова - въобще не се захващай.Ако искаш да караш на газ - газов инжекцион.
            Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
            Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Колега имам дебитомер и ламда сонда от 155 1.8тс. ако са сьщите като на твоята звьнкаи, ще ги дам на добра цена.
              РЕКЛАМАТА В ПОДПИСИТЕ Е ЗАБРАНЕНА !

Comment

Working...
              X